31 de març

Cronologia:

31.03.1883ds Alcúdia – Artà – Alger. El Vanadis salpa de la badia d’Alcúdia a les quatre del matí, volta el cap Ferrutx i fondeja a Artà, on els viatgers visiten les famoses coves. Al vespre, el iot posa proa a Alger, on arribarà de matinada. La revista quinzenal La Ciencia Cristiana, de Madrid, publica un nou fragment de la versió castellana en vers de L’Atlàntida per Francisco Díaz Carmona [GaroleraExcViatg I 112; MassotMallorca 139; TO I 139]

Bibliografia:

VERDAGUER I SANTALÓ, Jacint. «A la mort de don Lluís Roca i Florejachs». La Comarca de Lleida, 31 de març de 1901. [Reproduïda a Lo Pensament Català, any I, núm. 52, 28 d’abril de 1901, p. 431, i a Corona poètica en honor del M. Iltre. Sr. Dr. D. Luis Roca i Florejachs, Lleida, Escuela Normal de Maestros, 1884, p. 165-166] [Poesia]


Imatge: Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears. http://www.illesbalears.travel. Cova visitable Coves d’Artà. Disponible aquí.