29 de març

Cronologia:

29.03.1888dj Datada a Barcelona una carta de l’arquitecte Cristòfol Cascante en la qual li recomana una persona per entrar a treballar a la Companyia Transatlàntica [FVP T-84]. Datada a València una carta de Constantí Llombart en la qual li fa saber que s’ha començat a imprimir la seva traducció al castellà de Canigó. També li diu que Teodor Llorente encara no ha escrit el pròleg, el felicita per «la traducció italiana de vostre magnífic poema» i afirma: «Està sent vergonyós per a mi qu’es facen abans versions estrangeres que la castellana» [FVP T-258]

,,,

Bibliografia:

VI Diada de Verdaguer excursionista. Barcelona: Comissió Verdaguer: Unió Excursionista de Catalunya, 2009. 32 p. il·l. [Programa de mà de la diada celebrada a Vil·la Joana, a Vallvidrera, el 29 de març de 2009, amb la descripció i la fotografia de vuit indrets de Catalunya amb monuments i plaques dedicats a JV, una llista de cent pobles i ciutats amb carrers i places amb el nom de JV, que s’afegeixen als referits en el programa de la I Diada del 2004, i un article de Jordi Mir

Imatge: FJV