14 de febrer

Cronologia:
14.02.1897dg Datada a Barcelona una carta de l’arxiduc Lluís Salvador en la qual li fa saber que en la seva estada a la ciutat ha passat pel seu domicili del carrer de Provença i li han dit que s’havia mudat; tanmateix l’hi envia aquesta carta que «per ventura li arribarà en ses seues mans» i amb la qual li tramet «un afectuós salut de cor» [EJV X 80]. La revista Stockolms Dagglad, d’Estocolm, publica dos fragments de L’Atlàntida traduïts al suec per Göran Björkman [TorrentProjecció 215]

*14.02.1897dg Se celebra a Sitges la Quarta Festa Modernista, dedicada al teatre líric català.

Bibliografia:

CÒNSUL I GIRIBET, Isidor. «Un vigor excepcional». Avui, 14 de febrer de 2002, suplement «Cultura», p. III. [Recensió d’En defensa pròpia, ]


Imatge: Institución pública Antoni Maria Alcover. Arxiduc Lluís Salvador. http://www.institucioalcover.cat. Disponible aquí.