21 de desembre

Cronologia:

21.12.1883dv Datada a Jou (la Guingueta d’Àneu) una carta de mossèn Francesc Juanmartí en la qual li agraeix la tramesa d’un llibre, li recorda la pujada que van fer l’estiu passat al cim de Montsent de Pallars (veg. 30.07.1883) i li diu que l’estiu vinent té intenció de pujar a la serra dels Encantats; «si vostè té lo gust de venir, tinga la bondat d’avisar-me» [FVP T-240; GaroleraExcViatg I 102 n. 41]

Bibliografia:

CAPDEVILA I BALANÇÓ, Josep Maria. «Els goigs del Mont i les caramelles». Vida Parroquial [Figueres: Acción Católica Ampurdanesa], any XXXIX, núm. 1500 (21 desembre 1968), p. 11. [Sobre la relació de JV amb els goigs de la Mare de Déu del Mont]


Imatge: Consell Comarcal del Pallars Sobirà. Imatges de postal. http://turisme.pallarssobira.cat/descobreix/els-municipis/la-guingueta-daneu/