21 de novembre

Cronoloiga


21.11.1892dl Datada a Sabadell una carta de Fèlix Sardà i Salvany en la qual li diu que no li estranyi «veure’m a mes velleses catalanista, sinó perdona’m los disbarats que com a tal cometré», i l’informa que des de la Tipografia Catòlica començaran la publicació d’un Petit Missatger Català del Sagrat Cor de Jesús per al qual li demana la seva col·laboració [FVP T-503; Solà/TorrentsFons 32]. Datada a Versbach (Baviera) una carta de Wilhelm Faber, en la qual li agraeix la tramesa d’un diccionari català, que li havia demanat, i del llibre Natzaret [EJV VIII 56].

Bibliografia:

Cònsul i Giribet, Isidor. «Elogi als verdaguerians ofesos». Avui, 21 de novembre de 2002, suplement «Cultura», p. IX. [Resposta a l’article «(Inqu)Isidor Cònsul», de Narcís Garolera]


Imatge: pexels.com