13 de novembre

Cronologia:


13.11.1880ds Barcelona. Es veu amb Joaquim Rubió i Ors, el mateix dia que el Cos d’Adjunts dels Jocs Florals de Barcelona elegeix el consistori per a l’any 1881, amb Rubió de president i JV entre els mantenidors. Rubió li havia manifestat anteriorment que havia enviat la renúncia a la presidència [EJV III 75-76, 76 n. 2 i 3].

*13.11.1897ds Richard Strauss dirigeix un concert de l’Orquestra del Teatre Líric al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Bibliografia:

Coromines i Vigneaux, Joan. «Entorn d’unes puntualitzacions sobre Verdaguer. Carta oberta a Ernest Lluch». Revista de Catalunya, núm. 13 (13 novembre 1987), p. 169. [Resposta a l’article d’Ernest Lluch «Puntualitzacions entorn de Mossèn Cinto»]

Imatge: https://www.escriptors.cat/autors/rubioiorsj/obra/lo-gaiter-del-llobregat